cart2
0
Cart
search1
Search
Account

Termozaharometre
Produs etans din sticla cu scale de hirtie in interior,lest din alice de sarma,ceara rosie si bazin cu lichid organic;
Scala de % masa zahar se afla in interiorul tijei,iar scala de temperatura in interiorul corpului;
- Termozaharometru 0-10%masa zahar - Domeniul de masura 0-10%masa/0+30Cod: 088101
- Termozaharometru 0-20%masa zahar- Domeniul de masura 0-20%masa/0+30 C; Cod: 088102
- Termozaharometru 20-40%masa zahar - Domeniul de masura 20-40%masa/0+30 C Cod: 088103
- Termozaharometru 40-60%masa zahar - Domeniul de masura 40-60%masa/0+30 C Cod: 088104
- Termozaharometru 60-80% masa zahar - Domeniul de masura 60-80%masa/0+30 C Cod: 088105
Pentru varianta digitala vezi si Refractrometru pentru Zahar;
se poate livra si cu cilindrii , aparatura de laborator de sticla contra cost
Domeniul de masura 0-10%zahar; 0-20%zahar;20-40%zahar;40-60%zahar;60-80%zahar pentru partea densimetrica si 0+30 C pentru partea termometrica;
Valoarea diviziuni este 0.2%masa zahar pentru partea densimetrica si 1 C pentru partea termometrica;Temperatura de etalonare 20 C;Citirea dedesuptul meniscului;
Lungime totala 390+/-20 mm;
Fisa tehnica
- Tip
- de sticla
- Industrii
- Alimentara
- Industrii
- Servicii publice
- Precizie
- 0.2%
- Valoarea diviziunii
- 0.2%
Referinte specifice
No customer reviews for the moment.