Termodensirom s.a.
cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
4

Filtrare dupa

Marca

Marca

Greutate

Greutate

  • 0kg - 0,67kg

Pret

Pret

  • 15,00 lei - 476,00 lei

Gradatie

Gradatie

Precizie

Precizie

Tip

Tip

Industrii

Industrii

Valoarea diviziunii

Valoarea diviziunii

Un dispozitiv nou rapid și stabil, dovedit și precis - Compact FLEXI-FLOW

Cu acest instrument de debit, nu doar că putem măsura și controla debitul și temperatura gazului, ci și să măsurăm și să controlăm presiunile din amonte și din aval în procesul dumneavoastră cu un singur instrument flexibil. Acesta este viitorul în controlul fluxului de masă... Controlul fluxului de masă #Redefinit.

FLEXI-FLOW Compact este cu adevărat compact în comparație cu alte regulatoare de debit de masă

Sunt 65 produse.

Se afiseaza 1-12 din 65 produs(e)

Filtre active

Termometrul pentru frigider...

Termometrul pentru frigider ThermaGuard 102 este de înaltă precizie.Funcțiile max/min, alarmă și CalCheck  sunt esentiale pt siguranta alimentelor,fac din acest model o opțiune excelentă pentru conformitatea HACCP.

Cei 2 senzori externi masoara temperatura în intervalul -39,9 până la 49,9 °C; cu precizie de ±0,4 °C și rezoluție de 0,1 °C.

Durată de viață a bateriei este 25000 de ore (utilizare normală, fără alarmă), bateriile AA de 1,5 volți vor trebui schimbate doar la fiecare 34 de luni.

Termometrul are carcasă ABS rezistentă la stropire IP54, cu un afișaj LCD mare și afișează simultan temperaturile curente și max/min. 

Alarma programabila vă ofera un avertisment sonor dacă temperatura frigiderului sau congelatorului  scade fata de cea setata.

Pret 536,00 lei

Termometrul pentru frigider...

Termometrul pentru frigider ThermaGuard este de înaltă precizie.Funcțiile max/min, alarmă și CalCheck  sunt esentiale pt siguranta alimentelor,fac din acest model o opțiune excelentă pentru conformitatea HACCP.

Senzorii masoara temperatura în intervalul -19,9 până la 49,9 °C-cel intern si în intervalul -39,9 până la 49,9 °C-cel extern; cu precizie de ±0,4 °C și rezoluție de 0,1 °C.

Durată de viață a bateriei este 25000 de ore (utilizare normală, fără alarmă), bateriile AA de 1,5 volți vor trebui schimbate doar la fiecare 34 de luni.

Termometrul are carcasă ABS rezistentă la stropire IP54, cu un afișaj LCD mare și afișează simultan temperaturile curente și max/min. 

Alarma programabile  vă ofera un avertisment sonor dacă temperatura frigiderului sau congelatorului  scade.

Pret 536,00 lei

Termometru analogic de buzunar

Termometre analogic de buzunar ,are un cadran de Ø25 mm cu o lentilă mărită și o tijă ascuțită din oțel inoxidabil de Ø4 mm x 130 mm.

Este ușor de utilizat-cadranul ușor de citit cu o scară mare și clară de temperatură. Termometrul este furnizat cu o cheie de recalibrare,capac pentru sondă  care are o clemă de buzunar.Sunt fabricate pe trei scale: -40 până la 70 °C, -10 până la 110 °C,0 până la 250 °C

Sunt potrivite pentru o gamă largă de utilizări :industrie,agricultura,alimentatie ,uz casnic ,etc.

Pret 42,00 lei

Termometru digital forma...

Termometre digitale impermeabile în formă de T sunt ușor de utilizat, oferă protecție IP66 - IP67 și încorporează o sondă de penetrare cu vârf redus, care este ideală pentru aplicații grele. Aceste termometre sunt disponibile cu două opțiuni de sondă; Ø5 x 125 mm sau 300 mm cu vârf redus (Ø3,5 x 20 mm) pentru a îmbunătăți timpul de răspuns.                                                                                                                                                                                                Termometrul se va opri automat după cincisprezece minute, maximizând durata de viață a bateriei.                                                                                             

Pret 179,00 lei

Termometru pentru compost

Acest termometru de compost cu cadran bimetal încorporează un cadran cu coduri de culori, ușor de citit. Un termometru de compost este un echipament important pentru orice grădinar bun, în ceea ce privește stabilirea temperaturii oricărei grămezi de compost.                                                                         Termometru de compost este din oțel inoxidabil încorporează un cadran de 50 mm cu o tijă ascuțită din oțel inoxidabil de dxl=5 x 500 mm.                               Cadranul include trei zone de temperatură: cald, activ și fierbinte. Scara indică temperatura în intervalul 0 °C până la 100 °C.

Pret 96,00 lei

Banda testare ulei de prajit

 Sunt vândute în sticle de depozitare cu 100 de benzi de testare a calității uleiului, care includ o diagramă de culori ușor de citit.Pentru a testa uleiul pentru friteuză, țineți banda de testare de capătul lung alb și înmuiați banda de testare în ulei (temperatura maximă a uleiului 40 °C), astfel încât toată banda colorată să fie scufundată. Țineți banda de testare în ulei timp de 2 secunde, apoi îndepărtați-o și așteptați 2 minute, apoi comparați banda cu diagrama de culor.

Pret 262,00 lei

Termohigrometru digital...

Termohigrometru digital util pentru masurarea temperaturii si umiditatii in spatii locative,comerciale,depozite.etc.                                                                                                                                                                                                           

 

Pret 95,00 lei

Termometru digital cu sonda...

Caracteristici tehnice                                                           

domeniu : -50+200 C
rezolutie : 0,1 C
acuratete : +/- 1 C(-20+120 C)in rest +/-2 C
functie max/min

functie hold

functie setare temperature afisata in C sau F
rezistent la apa
protectie IP 65
alimentare baterie 1,5 V LR44
senzor tip termistor
sonda inox d.3,5 x 120 mm
display LCD 8 mm
dimensiuni : 15 x 24 x 200 mm
greutate : 25 grame

 

 

Pret 83,00 lei

Termometru digital...

Termometru frigider sau congelator cu senzor intern și extern, funcție max / min;programare alarmă sonoră înaltă / joasă;înregistrează temperaturile max / min;afișaj digital ușor de citit;Senzor de temperatură în aparat si la capatul firului PVC de 1 m
Caracteristici tehnice
domeniu in: -10 +50 C
domeniu out: -50 +70 C
rezolutie : 0,1 C
acuratete : +/_ 1 C
alimentare : baterie 1,5 V (AAA)
senzor intern si senzor extern cu fir de 1 m
functie selectie temperatura: C/F
functie min/max
functie alarma
posibilitate agatare sau prindere cu magnet

Pret 77,00 lei

Termometru digital sonda inox

Termometrul digital cu sonda de inox WT-1 poate fi folosit cu usurinta in industria alimentara,industria chimica,agricultura, cercetare stiintifica,invatamant,etc.Termometrul memoreaza ultima valoare citita si se inchide dupa 40 min. in caz de neutilizare.
Domeniu : -50°C to +300°C (-58°F ~ +572°F)

Rezolutia:0,1°C(-50+100°C);0,5 °C(101+300°C)  

Precizie: +/- 1°C(-20°C - 80°C) 

Afisare: °C / °F
Lungimea sondei: 125mm cu teaca de protectie
Alimentare: 1 x 1.5V AAA

Pret 83,00 lei

TERMOMETRU PENTRU MASINA DE...

Termometrul pentru mașina de spălat  înregistreaza cu exactitate temperatura maximă ,elimină necesitatea benzilor de testare costisitoare și inexacte și a termometrelor cu tijă care nu stau pe loc și nu înregistrează temperatura la suprafața plăcii.

Construit pentru a supraviețui utilizării zilnice în bucătăriile profesionale si casnice, termometrul pentru mașina de spălat vase  indică temperatura în intervalul de la 0 la 90 °C, cu o rezoluție de 0,1 °C/°F și o precizie de ±0,5 °C,are o etanșare rezistentă la apă(IP66) și este furnizat cu un certificat de calibrare gratuit, calibrat la un singur punct (71°C).

domeniu: 0 to 90°C
rezolutie: 0.1 °C/°F
acurtete: ±0.5°C
display LCD
Pret 274,00 lei

Easy Log EL-WEM

Monitorul EL-WEM pentru calitatea aerului din interior (IAQ) este modalitatea perfectă de a asigura niveluri adecvate de calitate a aerului la locul de muncă și acasă.

 

Acest dispozitiv măsoară particulele, temperatura, umiditatea, COV și presiunea, evaluând IAQ pe cinci niveluri de la Excelent la Inadecvat. Inelul de stare arată clar nivelul IAQ dintr-o privire, cu un sunet care vă avertizează când IAQ este scăzut. Este nevoie de doar câteva minute pentru a configura folosind aplicația EasyLog Cloud, permițându-vă să activați alerte automate prin e-mail sau mesaje SMS.

 

Perfect pentru case și locuri de muncă, EL-WEM include un mod Nu deranjați, permițându-vă să setați ore ale zilei când soneria de stare și sunetul sunt oprite.

Pret 1.999,00 lei

Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4