Termodensirom s.a.
cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
4

Filtrare dupa

Greutate

Greutate

  • 0,275kg - 0,71kg

Gradatie

Gradatie

Precizie

Precizie

Tip

Tip

Industrii

Industrii

Un dispozitiv nou rapid și stabil, dovedit și precis - Compact FLEXI-FLOW

Cu acest instrument de debit, nu doar că putem măsura și controla debitul și temperatura gazului, ci și să măsurăm și să controlăm presiunile din amonte și din aval în procesul dumneavoastră cu un singur instrument flexibil. Acesta este viitorul în controlul fluxului de masă... Controlul fluxului de masă #Redefinit.

FLEXI-FLOW Compact este cu adevărat compact în comparație cu alte regulatoare de debit de masă

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

Manometru diferential...

Masurare presiune diferentiala pentru gaze non-combustibile cu optiune pentru gaz natural.Precizii de 2% - 3% pentru masuratori de diferente de presiune de pana 1 bar(d) [ optional pana la 5.5 bar(d)]. Domeniul de temperaturi -6.7°C [optional -28°C] ... 60°C. Conexiuni standard de 1/8" femaleNTP. Indeplineste cererile EU Directive 2011/65/EU9RoHSII). Pentru diferite variante si diferite accesorii consultati https://www.dwyer-inst.com/PDF_files/2000_i1.pdf

Pret orientativ; consultati firma.

Pret 785,00 lei

Aparat Digital de Presiune

Înlocuiți dispozitivele analogice depășite cu noul aparat digital de presiune din seria DPG. Seria DPG are o precizie la scară largă de ± 0,25% sau ± 0,5%. Afișajul digital cu 4 cifre va reduce potențialul de erori în citiri, eliminând erorile de paralaxă produse în mod obișnuit cu calibrele analogice. Seria DPG este alimentată cu baterie și are o oprire automată pentru a economisi durata de viață a bateriei. Durata de viață a bateriei, în medie, va dura 2000 de ore. Tastatura cu 4 butoane permite accesul facil la funcții fără a fi nevoie să lucrați prin meniuri complexe sau combinații de taste dificile. Aceste caracteristici includ lumină de fundal, vârf și vale, tare sau zero automat și conversia unităților de presiune;

Pret de baza 2.945,25 lei -200,00 lei Pret 2.745,00 lei
  • La reducere!
  • -200,00 lei

Manometru Digital Portabil

Seria 477AV Handheld Digital Manometrul este acum disponibil cu presiune, debit, si masurarea vitezei , împreună cu o serie de alte caracteristici convenabile. Calculele încorporate ale vitezei și debitului aerului oferă precizie și conservă timpul și erorile asociate calculelor manuale. De asemenea, pe această unitate sunt prezentate valori reglabile de zero și span pentru calibrarea pe teren, precum și o caracteristică de amortizare pentru a compensa fluctuația citirilor.

Aplicații de produs

 Monitorizarea debitului de aer

Presiunea statică a conductei

Pret 1.897,00 lei

Manometru Digital Portabil

Măsoara presiunea, debitul și viteza; ± 0,5% Precizie

Seria 477AV Handheld Digital Manometrul este acum disponibil cu presiune, debit, si masurarea vitezei , împreună cu o serie de alte caracteristici convenabile. Calculele încorporate ale vitezei și debitului aerului oferă precizie și conservă timpul și erorile asociate calculelor manuale. De asemenea, pe această unitate sunt prezentate valori reglabile de zero  pentru calibrarea pe teren, precum și o caracteristică de amortizare pentru a compensa fluctuația citirilor.

  • Calculează și afișează viteza aerului și debitul volumetric de aer
  • Carcasa robustă din aluminiu protejează instrumentul de deteriorarea în timpul transportului / utilizării
  • 9 unități de inginerie engleză și metrice selectabile
Pret 1.460,00 lei

Manometru Presiune Vid SGL

1% Precizie la scară completă, 316 piese umede SS, NEMA 4X

Gage-urile din seria SGL au scări duale englezești / metrice cu o precizie de ± 1,0% la scară completă.
Pentru o compatibilitate chimică excelentă, calibrele SGL din seria sunt proiectate cu 304 SS,
cu carcase și piese umezite SS 316L. Unitățile pot rezista la temperaturi ambientale de până la 149 ° F (65 ° C) și temperaturi de proces până la 572 ° F (300 ° C). Seriile SGL pot fi ușor de umplut cu lichid în câmp fără a fi nevoie de un kit separat. Include un micrometru, indicator reglabil care permite re-reducerea la zero a gagei în câmp.

Pret de baza 297,50 lei -40,00 lei Pret 258,00 lei
  • La reducere!
  • -40,00 lei

Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4