Termodensirom s.a.
cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info
4

Filtrare dupa

Marca

Marca

Greutate

Greutate

  • 0,014kg - 0,18kg

Pret

Pret

  • 32,00 lei - 121,00 lei

Precizie

Precizie

Tip

Tip

Industrii

Industrii

Valoarea diviziunii

Valoarea diviziunii

Un dispozitiv nou rapid și stabil, dovedit și precis - Compact FLEXI-FLOW

Cu acest instrument de debit, nu doar că putem măsura și controla debitul și temperatura gazului, ci și să măsurăm și să controlăm presiunile din amonte și din aval în procesul dumneavoastră cu un singur instrument flexibil. Acesta este viitorul în controlul fluxului de masă... Controlul fluxului de masă #Redefinit.

FLEXI-FLOW Compact este cu adevărat compact în comparație cu alte regulatoare de debit de masă

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

Vinometru

 

Vinometrul este folosit pentru determinarea continutului procentual de alcool (0-25 grade tarie alcoolica) al vinului ;temperatura optima a bauturii pentru determinare,trebuie sa fie in jur de 20 C.                           

Pret 18,00 lei

Mustimetre

Mustimetrul este un densimetru cu destinatie speciala,principiul sau de folosire se bazeaza pe corelatia existenta intre densitatea mustului si unele proprietati ale acestuia cum ar fi continutul de zahar in litru de must si pontentialul alcoolic al vinului ce va fi obtinut din mustul respectiv.

Pentru verificarea %(concentratiei) de zahar din must  se utilizeaza un recipient (pahar tip sonda.cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului.Recipientul trebuie sa fie transparent si mustul sa fie limpede.

In recipientul cu lichid ,se introduce mustimetrul usor si se tine cu mana pana cind pluteste liber.Se citeste  deasupra meniscului la o temperatura de aprox. 20°C.


Pret 37,00 lei

Alcoolmetru 0-80 % gr

Produs etans din sticla cu scala de hirtie in interior, lest din alice de sarma si ceara rosie;

Domeniul de masura 0-80% masa;
Valoarea diviziunii 2% masa;
Temperatura de etalonare 20 C;
Citirea dedesuptul meniscului;
Lungime totala 230+/-20 mm;

se poate livra si cu cilindrii , aparatura de laborator de sticla  contra cost

Pret 37,00 lei

Alcoolmetru 0-100% vol

Alcoolmetrul  este folosit pentru determinariea concentratiei (in procente de volum-grade de tarie) de alcool din solutii alcoolice.

Pentru verificarea concentratiei de alcool din solutii  se utilizeaza un recipient (preferabil din sticla,transparent) suficient de inalt, astfel incat alcoolmetrul sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul recipientului.

Se umple recipientul cu lichidul de masurat (aprox.1/3din capacitate),se introduce alcoolmetrul usor si lasam sa plutesca  liber pana se va stabiliza.Citirea se face  dedesubtul meniscului (format de solutie cu tija alcoolmetrului) si reprezinta gradele de tarie . Citirea corecta se face la o temperature de aprox. 20°C.

Pret 37,00 lei

Termoalcoolmetre

Termoalcoolmetru se foloseste la determinarea continutului de alcool (%vol) din bauturile rafinate - tuica, palinca, horinca, rachiu, vodca, etc.                                                                                                                                                                              Masurarea se efectueaza prin scufundarea termoalcoolmetrului in lichidul respectiv, valoarea continutului de alcool determinandu-se prin citirea diviziunii de pe scala,aflata pe tija termoalcoolmetrului,pana la care acesta s-a scufundat. Pentru o masurare cat mai exacta, lichidul trebuie sa aiba o temperatura de aproximativ 20°C. Daca exista o diferenta de temperatura, atunci corelarea se face cu ajutorul tabelelor care se pot achizitiona impreuna cu termoalcoolmetrul.

Pret 155,00 lei

Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4