Termodensirom s.a.
cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Numerar sau Card (la sediu sau la livrare în București) Se plătesc produsele în momentul ridicării de la sediul tdr.ro din Bd Basarabia, nr, 171, sector 3, București.

Plata prin Card la sediu (POS)
Se plătesc produsele folosindu-se card emis sub sigla Visa sau MasterCard, prin intermediul terminalului POS din sediul tdr.ro. Anumite carduri nu necesită introducerea PIN-ului (nu au acestă opțiune activată), verificarea făcându-se de către personalul tdr.ro între semnătura de pe chitanță și card.

Se pot efectua plăți la sediu, prin POS, cu cardul (personal sau al firmei). Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD.
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Plata online prin Card
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții; Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă; Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele tdr.ro.

Ordin de plată
Se generează o factură proformă și se trimite prin e-mail sau fax către client, de un agent TDR. Contul bancar este trecut în factura proformă, în funcție de cererea clientului.
Produsele vor fi trimise clientului sau se pot ridica de la sediu, după ce se are evidența intrării banilor în contul bancar al TDR.

Ramburs
Se plătesc produsele curierului care livrează împreună cu taxele de livrare incluse în valoarea facturii. 

Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4