Termodensirom s.a.
cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Cu peste 70 ani de experiență în fabricarea instrumentelor de măsurare a temperaturii și densității, dealtfel, în toată această perioadă, unicul producător din România al acestor instrumente din sticlă, S.C. „Termodensirom” S.A. este, și în prezent, principalul furnizor de asemenea produse pe piața autohtonă. Considerăm că, experiența și/sau tradiția trebuie să fie adaptate momentului în care ne aflăm, întrucât esența măsurării și controlului mărimilor, de orice fel, rămâne o nevoie iar creșterea preciziei un deziderat
Fondată ca societate privată româno-germană (în 1948 devine intreprindere de stat; în 1996 Societate pe actiuni cu capital integral privat; în 2005 obține acreditare ISO 9001), societatea noastră și-a extins domeniul tehnic acoperit prin colaborări la vârf în întreaga lume (Germania, Franța, Olanda, Marea Britanie, S.U.A).
Activitate:
- Producem în serie și la comandă, conform specificațiilor clientului, instrumente din sticlă, de înaltă precizie, pentru măsurarea temperaturii și densității.
- Comercializăm instrumente digitale pentru măsurarea temperaturii, presiunii, umidității vitezei aerului precum și statii de vreme.
- Suntem unic distribuitor „Bronkhorst", pentru sisteme de măsură și control a curgerii fluidelor și pentru măsurarea și controlul presiunilor în laboratoare sau aplicații industriale.
- Suntem unic reprezentant al firmei „Dwyer" din S.U.A, firmă specializată în producția de instrumente de măsură.
- Verificăm și acordăm certificate pentru instrumente de măsură pentru societati comerciale si persoane fizice.
- Producem și montăm instalații pentru monitorizarea și stocarea informațiilor privind temperatura și umiditatea din spațiile de depozitare (ex.: produse farmaceutice și alimentare), din mijloace de transport, ambalaje colective etc.
- Producem în serie și la comandă, conform specificațiilor clientului, aparatură de laborator din sticlă.

Pentru prețuri vă rugăm să ne contactați direct la 0790.41.0000 sau 004021.255.07.75.

Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4