Termodensirom s.a.
cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Lista de produse dupa marca ETI

Sunt 83 produse.

Se afiseaza 1-12 din 83 produs(e)

Logger WiFi ThermaData HTD

ThermaData WiFi  HTD -logger WiFi afișează temperatura/umiditatea, starea conexiunii Wi-Fi, temperaturile max/min înregistrate, starea alarmei și durata de viață a bateriei;utilizează cea mai recentă tehnologie wireless WiFi,fiecare logger transmite datele înregistrate către un router WiFi conectat la internet care poate fi accesat și vizualizat de pe un PC, laptop sau tabletă oriunde în lume.

Loggerul are 2  leduri:verde si rosu.LED-ul verde intermitent indică faptul că loggerul este activ/înregistrează, iar LED-ul roșu intermitent indică faptul că alarmele dvs. prestabilite personalizate au fost depășite. 

Senzorul de umiditate relativă masoara de la 0 la 100 % rh cu rezolutia 0,1 % rh ; Senzorul de temperatură masoara de la 0 la 50 °C cu rezoluție de 0,1 °C/°F. 

Pret 1.035,00 lei

Logger ThermaData Lite

Menținerea unui mediu stabil și sigur pentru produsele  sensibile la temperatură, cum ar fi alimentele și medicamentele, în timpul transportului și depozitării este esențială. Dacă temperaturile scad în afara intervalelor critice, potențialul de deteriorare crește exponențial. Prin urmare, producătorii și transportatorii au nevoie de un mijloc care să monitorizeze constant temperatura mărfurilor lor în tranzit și depozitare, precum și să fie alertați atunci când anumiți parametri sunt încălcați în mod neașteptat. Loggerul ThermaData Lite de la ETI este soluția ideală. Conceput pentru a fi utilizat în transport și depozitare, afișajul LED și instalația de alarmă personalizabilă oferă liniște sufletească că încărcătura dumneavoastră prețioasă este întotdeauna îngrijită.

Pret 315,00 lei

Termometru Signals cu...

Termometrul are 4 canale de monitorizare continuă a temperaturii și a fost conceput pentru bucătari profesioniști și cei care doresc să gătească ca ei.

Termometrul este furnizat cu 3 sonde de gătit la temperatură înaltă Pro-Series, 1 sondă pentru aer de înaltă temperatură Pro-Series și clemă pentru grătar, adaptor de alimentare USB de 12 V și 8 inele pentru sondă de culoare din silicon pentru temperatură ridicată.

Puteti identifica cu ușurință fiecare sondă,introduceți un nume diferit de patru caractere pentru fiecare afișaj al canalului (adică carne de vită, porc, miel,etc); termometrul este furnizat si cu 8 benzi colorate din silicon de înaltă temperatură care se rotesc capătul sondei, astfel încât să puteți vedea dintr-o privire ce intrare se potrivește cu ce sondă.

Pret 1.250,00 lei

Logger WiFi ThermaData cu...

ThermaData WiFi TD - logger WiFi cu termistor cu un senzor intern,masoara temperatura de la 0 la 50 °C, cu o rezoluție de 0,1 °C/°F și o precizie de ±0,5 °C,functie alarma programabila,alerta prin e-mail când limita de temperatura a fost depășita.

Noile loggere WiFi ThermaData utilizează cea mai recentă tehnologie wireless WiFi,fiecare logger transmite datele înregistrate către un router WiFi conectat la internet care poate fi accesat și vizualizat de pe un PC, laptop sau tabletă oriunde în lume.

Pret 678,00 lei

Termometrul pentru frigider...

Termometrul pentru frigider ThermaGuard 102 este de înaltă precizie.Funcțiile max/min, alarmă și CalCheck  sunt esentiale pt siguranta alimentelor,fac din acest model o opțiune excelentă pentru conformitatea HACCP.

Cei 2 senzori externi masoara temperatura în intervalul -39,9 până la 49,9 °C; cu precizie de ±0,4 °C și rezoluție de 0,1 °C.

Durată de viață a bateriei este 25000 de ore (utilizare normală, fără alarmă), bateriile AA de 1,5 volți vor trebui schimbate doar la fiecare 34 de luni.

Termometrul are carcasă ABS rezistentă la stropire IP54, cu un afișaj LCD mare și afișează simultan temperaturile curente și max/min. 

Alarma programabila vă ofera un avertisment sonor dacă temperatura frigiderului sau congelatorului  scade fata de cea setata.

Pret 536,00 lei

Termometrul pentru frigider...

Termometrul pentru frigider ThermaGuard este de înaltă precizie.Funcțiile max/min, alarmă și CalCheck  sunt esentiale pt siguranta alimentelor,fac din acest model o opțiune excelentă pentru conformitatea HACCP.

Senzorii masoara temperatura în intervalul -19,9 până la 49,9 °C-cel intern si în intervalul -39,9 până la 49,9 °C-cel extern; cu precizie de ±0,4 °C și rezoluție de 0,1 °C.

Durată de viață a bateriei este 25000 de ore (utilizare normală, fără alarmă), bateriile AA de 1,5 volți vor trebui schimbate doar la fiecare 34 de luni.

Termometrul are carcasă ABS rezistentă la stropire IP54, cu un afișaj LCD mare și afișează simultan temperaturile curente și max/min. 

Alarma programabile  vă ofera un avertisment sonor dacă temperatura frigiderului sau congelatorului  scade.

Pret 536,00 lei

Tester HortiStick

Testerul HortiStick este un instrument trei-în-unul care combină măsurarea pH-ului de la 0 la 14 pH, conductibilității (mS) și a temperaturii de la 0 la 49,9 C. Afișează simultan concentrația de nutrienți împreună cu pH-ul sau temperatura. Acest contor simplu, ușor de utilizat este ideal pentru testarea soluțiilor hidroponice și a proceselor de tratare a apei. HortiStick are funcție de autocalibrare ,posibilitatea de menținere a afișajului și oprirea automată, maximizând durata de viață a bateriei.

Instrumentul este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și este găzduit într-o carcasă robustă cu capac de protectie, rezistentă la apă, cu senzor încorporat rezistent la șocuri, care măsoară 32 x 35 x 165 mm. Pentru utilizare prelungită, este disponibil și un electrod de schimb.

Pret 1.000,00 lei

Tester nutrienti HortiCare

Testerul de nutrienți HortiCare este conceput pentru a testa nivelurile concentrațiilor de nutrienți din soluțiile care hrănesc rădăcinile plantelor. Unitatea va testa  si nivelurile altor elemente minerale esențiale în formă solubilă. Acest instrument simplu de utilizat este găzduit într-o carcasă rezistentă la apă, potrivită pentru utilizarea de zi cu zi și are un afișaj LCD de 8 mm ușor de citit. Unitatea măsoară EC (mS), cF sau TDS (ppm) functie  de selectarea comutatorului.

Testerul de nutrienți HortiCare încorporează o funcție de calibrare automată. La atingerea unui buton, instrumentul se va recalibra automat atunci când este utilizat împreună cu o soluție standard de 6,7 mS (67 cPentru 4700 ppm).

Pret 536,00 lei

Termometru analogic de buzunar

Termometre analogic de buzunar ,are un cadran de Ø25 mm cu o lentilă mărită și o tijă ascuțită din oțel inoxidabil de Ø4 mm x 130 mm.

Este ușor de utilizat-cadranul ușor de citit cu o scară mare și clară de temperatură. Termometrul este furnizat cu o cheie de recalibrare,capac pentru sondă  care are o clemă de buzunar.Sunt fabricate pe trei scale: -40 până la 70 °C, -10 până la 110 °C,0 până la 250 °C

Sunt potrivite pentru o gamă largă de utilizări :industrie,agricultura,alimentatie ,uz casnic ,etc.

Pret 42,00 lei

Termohigrometru portabil

Termohigrometru portabil,formă de stilou cu un ecran LCD mare și clar, care afișează simultan atât umiditatea, cât și temperatura în intervalul de la 20 la 95% ur și 0 la 49,9 °C.Este ideal pentru monitorizarea umidității și temperaturii într-o gamă largă de aplicații, este usor de transportat si  convenabil de utilizat(termohigrometrul este găzduită într-o carcasă subțire din ABS, în formă de stilou, care măsoară 20 x 23 x 130 mm și încorporează o clemă de buzunar).

Incorporează un buton max/min care permite utilizatorului să afișeze simultan umiditatea și temperatura minimă și maximă.

Pret 155,00 lei

Termometru digital forma...

Termometre digitale impermeabile în formă de T sunt ușor de utilizat, oferă protecție IP66 - IP67 și încorporează o sondă de penetrare cu vârf redus, care este ideală pentru aplicații grele. Aceste termometre sunt disponibile cu două opțiuni de sondă; Ø5 x 125 mm sau 300 mm cu vârf redus (Ø3,5 x 20 mm) pentru a îmbunătăți timpul de răspuns.                                                                                                                                                                                                Termometrul se va opri automat după cincisprezece minute, maximizând durata de viață a bateriei.                                                                                             

Pret 179,00 lei

Termometru CaterTemp Metal

Termometrul CaterTemp Metal este găzduit într-o carcasă rezistentă la apă din aluminiu extrudat, oferind protecție IP67, complet impermeabilă.      Termometrul încorporează cea mai recentă tehnologie de microprocesor cu durabilitate îmbunătățită, proiectat pentru fiabilitate și ușurință în utilizare în aplicațiile de zi cu zi.                                                                                                                                                                                                                    Dispune de un ecran LCD mare si o funcție de oprire automată după zece minute.                                                                                                               

Pret 857,00 lei

Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4