Termodensirom s.a.
cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Lista de produse dupa marca Moller

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-12 din 24 produs(e)

Termohigrometru

interval de măsurare:

temperatura interioară: -10 ° C ~ + 50 ° C ; valoarea diviziunii 0.1° C

intervalul de umiditate: 10% ~ 99% 

înregistrare max. -min    ° C / ° F

 baterie (1 x 1,5V AAA)

Pret 95,00 lei

Termometru pentru Exterior...

Termometru analogic din sticla cu alcool organic colorat poate fi folosit la masurarea temperaturii mediului ambiant.Domeniul de temperatura -50+50° C face ca acest termometru sa poata fi folosit si in spatiile frigorifice unde temperatura este mult sub 0° C.Dimensiunile si scala termometrica inscriptionata vizibil si colorat face posibila citirea usoara si de la distanta. 

Este pe suport din metal vopsit in alb cu inscriptionari vizibile si colorate. 

Pret 119,00 lei

Termometru Baie Terapeutica

Termometru analogic din sticla cu montura de lemn util pentru masurarea si momitorizarea temperaturii apei din baile si bazinele terapeutice.

Masoara temperatura in intervalul 0-60°C si aremarcat color un interval de temperatura cuprins intre 20°C si 37°C.

Termometrul pluteste la suprafata apei.

Pret 71,00 lei

Termometru pentru Piscina

Termometrul plutitor analogic pentru piscină cu afișaj mare și clar,măsoară temperatura la aproximativ 20 cm sub suprafața apei a piscinei tale. Cu ajutorul acestui termometru puteți măsura temperatura apei din piscina in intervalul 0- 50 ° C . 

Pret 150,00 lei

Termometru pentru Exterior

Termometru tubular analogic, cu alcool cu temperatura de afișare în intervalul -50 până la 50 ° C si cu o precizie de ± 1 ° C .                                                                      Scala termometrului este inscriptionata in doua culori (pentru o mai buna vizibilitate)pe un suport din plastic alb, ABS.

Aceste termometre sunt dotate cu  un sistem pentru fixare pe rama de lemn sau zid astfel incat sa poata fi citit si din interior; sunt ideale pentru urmarirea temperaturi exterioare.

Pret 19,00 lei

Termometru Camera pe Suport...

Termometre analogic, cu alcool, temperatura de afișare în intervalul -30 până la 50 ° C cu o precizie de ± 1 ° C .Scala termometrului este inscriptionata pe un suport din lemn(diverse nuante).

Aceste termometre sunt dotate cu  slot pentru agățare și sunt ideale pentru urmarirea temperaturi la birou, fabrica, laborator sau acasă.

Pret 19,00 lei

Set 3 Lupe D 30 mm

Set format din 3 lupe,compact si portabil;util atat pentru profesionisti si specialisti cat si pentru amatori; ideal pentru a citi hărților,cărți, ziare și picturi pe computer.

Lupele au diametru :30 mm;claritate optica;factor de marire : 5X,10X,15x ;suport plastic;lentila acrylic

Pret 36,00 lei

Lupa ci iluminare D 50 mm

Lupa este utila atat pentru profesionisti si specialisti cat si pentru amatori; ideala pentru a citi hărților,cărți, ziare și picturi pe computer.

Lupa cu iluminare LED a campului vizual ;diametru : 50 mm;claritate optica;factor de marire : 3,5x ;lentila sticla; alimentare 2 baterii  LR14

Pret 42,00 lei

Lupa cu iluminare D 90 mm

Lupa este utila atat pentru profesionisti si specialisti cat si pentru amatori; ideala pentru a citi hărților,cărți, ziare și picturi pe computer.

Lupa cu iluminare LED a campului vizual ;diametru : 90 mm;claritate optica;factor de marire : 2,5x ;lentila sticla; alimentare 2 baterii  LR14

Pret 54,00 lei

Lupa cu iluminare si stativ

Lupa este utila atat pentru profesionisti si specialisti cat si pentru amatori; ideala pentru a citi hărților,cărți, ziare și picturi pe computer.

Lupa cu lumină LED cu stativ si brat flexibil.Stativul garanteaza o pozitie stabila.Se poate folosi si fara stativ.Diametru : Ø 130 mm;factor de marire : 2 x;suport plastic;lentila acrilica;alimetare:baterie

Pret 81,00 lei

Vinometru

 

Vinometrul este folosit pentru determinarea continutului procentual de alcool (0-25 grade tarie alcoolica) al vinului ;temperatura optima a bauturii pentru determinare,trebuie sa fie in jur de 20 C.                           

Pret 18,00 lei

Termometru Frigider

Termometru vertical pentru frigider sau congelator.Temperatura cuprinsă între -40 și 40 ° C;zone marcate in culori diferite pentru a fi usor de citit.

Carcasă din plastic alb; posibilitate de agatare pe raft.NU conține mercur.Un termometru ideal, cu costuri reduse pentru frigider  sau congelator.

Pret 18,00 lei

Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4