Termodensirom s.a.
cart2 0 Cart
3 Account
Contact us
4 Info

Mustimetre

Mustimetrul este un densimetru cu destinatie speciala,principiul sau de folosire se bazeaza pe corelatia existenta intre densitatea mustului si unele proprietati ale acestuia cum ar fi continutul de zahar in litru de must si pontentialul alcoolic al vinului ce va fi obtinut din mustul respectiv.

Pentru verificarea %(concentratiei) de zahar din must  se utilizeaza un recipient (pahar tip sonda.cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului.Recipientul trebuie sa fie transparent si mustul sa fie limpede.

In recipientul cu lichid ,se introduce mustimetrul usor si se tine cu mana pana cind pluteste liber.Se citeste  deasupra meniscului la o temperatura de aprox. 20°C.


37,00 lei
cu TVA
Cantitate

123
DMUSTI
Termodensirom
View all products of Termodensirom

Produs etans din sticla cu scala de hirtie in interior, lest din alice din sarma si ceara rosie. Mustimetrul are o scala dubla indicind atat cantitatea de zahar (exprimata in grame) continuta intr-un litru de must cat si potentialul alcoolic (in% de volum) al vinului care se va obtine. Mustimetrul este construit sa masoare intre 60 si 300 grame zahar/litru must, respectiv intre 4% si 21% vol potential alcoolic.Valoarea diviziunii este de 5gr.zahar/l si 0.5% vol.;temperatura de etalonare 20C,cu o variatie de +/-5C;citirea se face dedesuptul meniscului format de must cu scala mustimetrului.

Contracost,se poate livra si cu cilindriu pentru imersat.

Fisa tehnica

Tip
de sticla
Industrii
Alimentara
Industrii
Servicii publice
Industrii
Cercetare si educatie
Precizie
0.5%
Valoarea diviziunii
0.5%

Referinte specifice

No customer reviews for the moment.

Write your review

Mustimetre

Mustimetrul este un densimetru cu destinatie speciala,principiul sau de folosire se bazeaza pe corelatia existenta intre densitatea mustului si unele proprietati ale acestuia cum ar fi continutul de zahar in litru de must si pontentialul alcoolic al vinului ce va fi obtinut din mustul respectiv.

Pentru verificarea %(concentratiei) de zahar din must  se utilizeaza un recipient (pahar tip sonda.cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului.Recipientul trebuie sa fie transparent si mustul sa fie limpede.

In recipientul cu lichid ,se introduce mustimetrul usor si se tine cu mana pana cind pluteste liber.Se citeste  deasupra meniscului la o temperatura de aprox. 20°C.


Shopping Cart

Cart is empty

3

Account

No account?
Create one here
4