Termometru Digital pentru Probe Alimentare
Termometru pentru probe alimentare cu precizie ridicata +/-0.3°C , domeniul -39.9+149.9°C/ 0.1°C, Îndeplinește standardul european EN 13485 pentru industria alimentara;
domeniu: | -39.9 to 149.9°C |
rezolutie: | 0.1 °C |
acuratete: | instrument only : ±0.2°C - system accuracy: ±0.4 °C (-24.9 to 109.9 °C) |
baterie: | 3 x 1.5 volt AAA |
viata baterie: | minimum 5 years (20000 hours) |
sensor tip: | thermistor |
display: | 12mm LCD |
dimensions: | 25 x 56 x 128mm |
greutate: | 130 grams |
material | ABS plastic with Biomaster anti-bacterial additive |
Termometru digital ThermaCheck a fost proiectat special pentru a fi utilizat în catering și industria de prelucrare a alimentelor pentru a face față rutinei
utilizarea de zi cu zi. Instrumentul măsoară temperatura pe domeniul de -39,9 până la 149,9 ° C cu o rezoluție de 0,1 ° C și o maximă
precizie a sistemului (sondă și termometru) de ± 0,3 ° C (-29,9 până la 129,9 ° C). Această precizie este garantată pe viață,datorită electronicii avansate a instrumentului.
ThermaCheck este fabricat într-un sistem ergonomic, robust Carcasă ABS care include Biomaster Antimicrobial Tehnologie care reduce creșterea bacteriilor. Consumul de energie este scazut si este alimentat de trei Baterii AAA, oferind instrumentului un minim durata bateriei de cinci ani. Instalația de oprire automată oprește automat instrumentul după zece minute, maximizând durata de viață a bateriei.
Termometrul ThermaCheck este furnizat complet cu o sondă de penetrare a alimentelor fixată permanent cu o tulpină de oțel inoxidabil de 130 mm și un metru lungime încolăcit;Optional poate avea protectie de silicon pentru varful sondei;carcasa poate fi in diverse culori;
Fisa tehnica
- Tip
- Digital
- Industrii
- Alimentara
- Industrii
- Servicii publice
- Industrii
- Cercetare si educatie
- Precizie
- 0.4 °C
- Valoarea diviziunii
- 0.1 °C
Referinte specifice
No customer reviews for the moment.