Termometru Infrarosu RayTemp 3
Termometru infraroșu RayTemp 3 - ideal pentru industria serviciilor alimentare
Precizie ± 1 ° C în intervalul alimentar critic;laser circular pentru o direcționare precisă;compact, ușor și ușor de utilizat
domeniul de temperatură -60 până la 500 ° C
domeniu: | -60 to 500°C |
resolution: | 0.1°C or °F (-9.9 to 199.9°C) or 1°C |
accuracy - infrared: | ±1°C (0 to 65°C) otherwise ±2°C or ±2% of reading whichever is greater |
camp de vizualizare: | target ratio 12:1 |
emissivity: | 0.97 fixed |
battery: | 2 x 1.5 volt AAA |
battery life: | 140 hours continuous use |
display: | custom LCD |
backlight: | Yes |
dimensions: | 40 x 66 x 155mm |
greutate: | 180 grams |
material: | ABS plastic |
garantie: | one year |
scale: | Celsius/Fahrenheit |
Termometrul infraroșu RayTemp 3 este ideal pentru utilizarea în industria alimentară. Este compact, ușor și ușor de utilizat. Pur și simplu îndreptați și trageți declanșatorul pentru a afișa temperatura articolului măsurat. În plus, ecranul LCD va afișa temperatura maximă.
Termometrul cu infraroșu RayTemp®3 măsoară temperatura în intervalul de -60 până la 500 ° C cu o precizie asigurată de ± 1 ° C pe intervalul alimentar critic de la 0 la 65 ° C, în afara acestui interval ± 2% din citire sau după este mai mare într-o temperatură ambientală cuprinsă între 15 ° C și 25 ° C, cu o repetabilitate de ± 1 ° C de citire.
Raytemp® 3 încorporează un afișaj LCD clar, ușor de citit, cu baterie scăzută, laser și lumină de fundal și o instalație de oprire automată care oprește instrumentul după 15 secunde, maximizând durata de viață a bateriei. RayTemp® 3 este ideal pentru măsurarea temperaturilor suprafeței alimentelor, eliminând nevoia de a atinge sau de a contamina alimentele pe care le măsurați, evitând riscul de contaminare încrucișată. Unitatea poate fi utilizată de oricine, deoarece nu este necesară focalizarea sau reglarea instrumentului.
Fiecare RayTemp®3 dispune de un singur buton, care permite utilizatorului să selecteze ° C sau ° F. Termometrul include, de asemenea, un laser circular, care vă permite să vizați cu precizie diametrul zonei de măsurat. Pe măsură ce vă apropiați mai mult sau mai departe de țintă, cercul laser schimbă diametrul. Unitatea încorporează un raport optic 12: 1 (raportul distanță / diametru țintă) și o emisivitate fixă de 0,97, ceea ce îl face mai potrivit pentru alimentele refrigerate și congelate, deși acest termometru poate fi utilizat pentru o gamă largă de alte aplicații.
Fisa tehnica
- Tip
- infrarosu
- Tip
- infrarosu
- Industrii
- Petrochimie
- Industrii
- Alimentara
- Industrii
- Medicala
- Industrii
- Constructii
- Industrii
- Servicii publice
- Industrii
- Cercetare si educatie
- Precizie
- 1 °C
- Valoarea diviziunii
- 0.1 °C
Referinte specifice
No customer reviews for the moment.